Home / Sallandcentraal / Open huis bij Landstede MBO

Open huis bij Landstede MBO

HARDERWIJK/RAALTE/ZWOLLE – Op donderdag 15 november kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie zich uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Het open huis vindt plaats in Harderwijk, Raalte en Zwolle en bij de sublocaties in Dronten en Lelystad. Bezoekers van het open huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. De locatie in Raalte is te vinden aan de Zwolsestraaat 63a. De deuren zijn geopend van 16.30 tot 20.30 uur. Voor meer informatie zie www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met één van de studieloopbaanadviseurs is er het gratis infonummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.