Home / Sallandcentraal / Open dagen bij Deltion Zwolle

Open dagen bij Deltion Zwolle

ZWOLLE – Deltion in Zwolle opent op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december de deuren voor het publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de mogelijkheden die de school biedt. Zowel op mbo-niveau voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten omscholen of hun vakkennis willen verdiepen. Dankzij Deltions brede aanbod van beroepsopleidingen, maatwerktrajecten en vakgerichte en branche-overstijgende trainingen worden jaarlijks vele medewerkers en organisaties geschoold. De deuren zijn op vrijdag geopend van 14.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De koffie staat klaar. Zie verder www.deltion.nl/volwassenen-onderwijs. Voor meer informatie of een gesprek neem contact op met Deltion Business, via (038) 850 3150.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Home / archiefcentraal / open dagen bij deltion zwolle

Deltion in Zwolle opent op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december de deuren voor het publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de mogelijkheden die de school biedt. Zowel op mbo-niveau voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten omscholen of hun vakkennis willen verdiepen.

open dagen bij deltion zwolle

Dankzij Deltions brede aanbod van beroepsopleidingen, maatwerktrajecten en vakgerichte en branche-overstijgende trainingen worden jaarlijks vele medewerkers en organisaties geschoold. De deuren zijn op vrijdag geopend van 14.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De koffie staat klaar. Zie verder www.deltion.nl/volwassenen-onderwijs. Voor meer informatie of een gesprek neem contact op met Deltion Business, via (038) 850 3150.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.