Home / Sallandcentraal / Oorkonde Wim Baarslag voor 25 jaar koersbal

Oorkonde Wim Baarslag voor 25 jaar koersbal

LEMELERVELD – Wim Baarslag heeft maandag 19 november een oorkonde ontvangen voor zijn 25-jarige inzet voor koersbalclub de Mozaïekrollers uit Lemelerveld. Die kreeg hij tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van de koersbalclub aangeboden uit handen uit handen van Wout Noorman, directeur-bestuurder van Saam Welzijn.

Antoon Sibelt had ter gelegenheid van dit jubileum een boekje samengesteld met daarin een centrale rol van en voor Wim. Vanaf de oprichting was Wim de kartrekker. In zijn toespraakje sprak Antoon zijn waardering uit voor zijn enthousiasme voor dit spel en zijn inbreng. Wim was ook de aanjager van het koersbaltoernooi van de clubs in de gemeente Dalfsen. Na enkele demonstraties van Wim werd dit toernooi in 1997 in de Schakel-Nieuwleusen gestart. De club die winnaar werd, moest het toernooi het jaar daaropvolgend organiseren. De Mozaïekrollers wisten het toernooi viermaal te winnen; het provinciaal toernooi tweemaal en eenmaal het Twenterand Koersbaltoernooi (zonder beker). Voor de inhoud van het jubileumboekje met een terugblik van 1993-2018 ga naar https://koersbalclub-de-mozaiekrollers.jimdosite.com waar ook meer foto’s staan van de jubileumbijeenkomst.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.