Ondernemers geven gemeente Raalte het rapportcijfer 6,8

Bijna 200 ondernemers hebben meegedaan aan de MKB-enquete van de gemeente Raalte. Zij geven de gemeente het gemiddelde rapportcijfer van 6,8. Een stap voorwaarts vergeleken met de onvoldoende (4,8) die twee jaar geleden door de ondernemers gegeven werd.

“Dit mooie cijfer smaakt naar meer”, geven wethouder Dennis Melenhorst en Paul Maas, voorzitter van de Kring Raalter Werkgevers, aan. “We zien er naar uit om de samenwerking tussen de gemeente en de ondernemers nog verder te versterken. En de ondernemersdienstverlening in Raalte naar een nog hoger niveau te tillen. Ideeën die hieraan bijdragen, zijn uiteraard van harte welkom!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.