Home / Sallandcentraal / Ondernemers geven gemeente Raalte het rapportcijfer 6,8

Ondernemers geven gemeente Raalte het rapportcijfer 6,8

Bijna 200 ondernemers hebben meegedaan aan de MKB-enquete van de gemeente Raalte. Zij geven de gemeente het gemiddelde rapportcijfer van 6,8. Een stap voorwaarts vergeleken met de onvoldoende (4,8) die twee jaar geleden door de ondernemers gegeven werd.

“Dit mooie cijfer smaakt naar meer”, geven wethouder Dennis Melenhorst en Paul Maas, voorzitter van de Kring Raalter Werkgevers, aan. “We zien er naar uit om de samenwerking tussen de gemeente en de ondernemers nog verder te versterken. En de ondernemersdienstverlening in Raalte naar een nog hoger niveau te tillen. Ideeën die hieraan bijdragen, zijn uiteraard van harte welkom!”

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.