Nog plekken vrij op Kerstmarkt Hartkamp

RAALTE – Grand Café de Hartkamp houdt op zaterdag 15 december weer de jaarlijkse kerstmarkt. Er is een breed scala aan exposanten en/of verkopers. De kerstmarkt is binnen, dus lekker warm en comfortabel. Buiten het Grand Café zijn activiteiten zoals een levende kerststal en er staan sfeervolle vuurkorven. Er zijn nog tafels voor exposanten of verkopers beschikbaar. Aanmelding hiervoor is mogelijk bij h.hoeksma@carinova.nl of via staging2.centraal-hart.com.

1 REACTIE

  1. hallo ik zou wel graag binnen bij jullie willen staan .mijn vraag is wat kost de tafels.en wat is de afmeting van 1 tafel? vriendelijke grt.Annie Roescher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.