Home / archiefcentraal / nipte remise voor tdt salland

De Sallandse dammers moesten dit weekend thuis in Het Wapen van Wesepe aantreden tegen het Beltrumse DIOS 2/WDV CT. Het werd uiteindelijk een 10-10 gelijkspel, waar achteraf zowel de Sallanders als de Beltrummers mee konden leven.

nipte remise voor tdt salland

Beemtenaar Fred van Amersfoort had een goede middenspelpositie, maar verkeek zich bij de overgang van het middenspel naar het eindspel. De Steenwijker John Folkers nam zoals zo vaak geen risico en remiseerde tegen een qua rating sterkere tegenstander (1-3). De Deventenaar Paul Olde Hanhof trok de zaak weer recht, waarna de Apeldoorner Hans van Hal niet verder kwam dan een benauwde remise. Olstenaar Rob Hendriks bracht de Sallanders weer een voorsprong, maar Raaltenaar Ab Steenbergen beet in het stof (6-6). Raaltenaar Johan Bulstra mocht blij zijn met remise. De Vroomshoper Hilco Braakman bracht met sterk spel zijn tegenstander in grote problemen (8-6), waarna Deventenaar Dick Halma naar een gelijkwaardige remise schoof (9-7). Helaas vond de Colmschatenaar Jan Preuter in het eindspel niet de aanwezige remise, waardoor de einduitslag op 10-10 uitkwam.

Het Sallands team behield de aansluiting met de top en moet op 24 november 2018 thuis in Het Wapen van Wesepe aantreden in de streekderby tegen Hartholt Olie CT.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.