Nieuwe kleding en sponsor voor handbalvereniging Heino

Alle teams van de Heinose handbalvereniging HHZD zijn voorzien van nieuwe tenues, tassen en trainingspakken. Afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste team, zijn ze met trotst gepresenteerd.

Ook heeft de vereniging een nieuwe hoofdsponsor voor de aankomende vier jaar. Met ingang van dit seizoen gaat de vereniging door het leven als AH van de Worp HHZD. Naast het naamsponsorschap van de gehele vereniging draagt het eerste damesteam ook het logo van Albert Heijn.

En dat is nog niet het enige, want ook alle andere teams zijn voorzien van een sponsor. Afgelopen zondagmiddag showden alle teams op de rode loper hun nieuwe kleding en werden de sponsoren in het zonnetje gezet. De vereniging telt dertien teams, van F-jeugd tot senioren.Van wedstrijden in het weekend tot de midweek-competitie.

Al deze teams zijn voorzien van een sponsor. Dit zorgde dan ook voor een prachtig beeld in de sporthal. De vereniging bloeit en dat was afgelopen zondagmiddag goed te zien. Wie de shirts eens in het echt wil zien, is welkom om eens naar een handbalwedstrijd te kijken. Op de website van de vereniging (staging2.hhzd.nl) is het wedstrijdschema van alle teams te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.