niet schieten en jeans in het hoftheater

Foto: Vanessa Wessels

Jeans | Blame it on the Boogie
Jeans is de afgelopen seizoenen op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met Blame it on the boogie, zet Jeans die stijgende lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live-band wordt het publiek meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren 90 terug tot aan de jaren 50. Stilzitten zal onmogelijk zijn!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Jeans, op zaterdag 17 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,50 per stuk.

Niet Schieten en Esmee van Kampen | Tijd voor een trio
Arend en Maarten plukken een fris groen blaadje: Esmee van Kampen. Maar dit blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen geconfronteerd met hun midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet. Tijd voor een Trio: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Niet schieten en Esmee van Kampen op Woensdag 21 november om 20:15 in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.