Niels Lipman gekozen tot Prins der Sökkestoppers

HEINO – Niels Lipman zwaait het komende carnavalsfeest als Prins Niels de Eerste de scepter over de Sökkestoppers uit Heino. Zaterdagavond werd hij in Bij Ne9en aan het ruim 250-koppige publiek gepresenteerd. Niels heeft Arjan Holtmaat gekozen als adjudant.

Hoewel Niels de afgelopen jaren vaak werd genoemd, was het dit jaar relatief stil rondom zijn persoontje. Alle verdachtmakingen gingen dit jaar naar anderen. De aanloop naar de bekendmaking van de prins stond in het teken van de Formule 1. Het dorp was al weken versierd met Formule 1-items. Als eindsprint kregen verschillende mensen autodrop in de brievenbus om aandacht te vragen voor de prinswisseling.
Prins Niels de 1ste is 34 jaar en werkvoorbereider bij Strukton. Als beschermheer van de Bredenhorst is Niels de eerste Prins uit Lierderholthuis. Zowel Niels als Arjan zijn ervaren carnavalisten. Het duo zit al jaren in de Raad van Elf, de rodeocommissie en het dagelijks bestuur van de vereniging. Niels heeft daarnaast ook nog eens jarenlange ervaring met het bouwen van de carnavalswagens van de Grûspollen. Zijn motto: ‘Carnaval vier je alleen in eigen huis. Meng je daarom met Prins Niels en Adju Arjan in het feestgedruis!’
De heren krijgen in dit carnavalsjaar steun van Prins Milan, Adjudant Nils en President Hidde. Het trio werd in de vroege avond in een spectaculaire GP race in Formule 1 outfit onthuld en gekozen tot de aanvoerders van de Gaägies, de jeugdtak van de Sökkestoppers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.