Nicolaasconcert met Ensemble Odyssee

WESEPE – Ensemble Odyssee verzorgt op zondagmiddag 25 november een concert in de Nicolaaskerk in Wesepe. Dit in het kader van de serie ‘De Nicolaasconcerten’. Het ensemble, dat zich richt op Duitse barokmuziek, bestaat normaal gesproken uit vier muzikanten, maar wordt voor dit optreden uitgebreid tot acht leden. Op twee blokfluiten, hobo, twee violen, altviool, cello, klavecimbel en violine spelen zij onder meer bekende en minder bekende werken van Bach, Graupner en Fasch. Een verfrissende middag met de grandeur van achttiende-eeuwse muziek. Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 15 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.