Home / Sallandcentraal / Neuf viert 9-de verjaardag

Neuf viert 9-de verjaardag

RAALTE – Grand Café Neuf viert de komende weken het 9-jarig bestaan. Dat gebeurt met diverse activiteiten. Bovendien krijgen alle gasten tot en met 1 december gratis iets lekkers bij de koffie. Het activiteitenprogramma begint op vrijdag 16 november met een Wine Night (een fles huiswijn kost 9,99 euro); zaterdag 17 november volgt Neufs verjaardag met optredens van Zanger Alex en Jordy van Vilsteren. Achter de draaitafels staat DJ Jordy Graat. Neuf trakteert op een gratis welkomsdrankje en free shots. Vrijdag 23 november volgt de Beaujolais Night met muzikale medewerking van The Pianohouse en op zaterdag 24 november treedt zanger René Bisschop op tijdens het diner.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.