Home / archiefcentraal / netwerkevent in hoftheater

Op donderdag 15 november vindt het netwerkevent ‘Hoe onderneem jij morgen’ plaats in het HOFtheater. Dit event komt voort uit het economisch werkatelier in Raalte. Ondernemers gaven daarbij aan behoefte te hebben aan netwerkmogelijkheden en kennisdeling.

netwerkevent in hoftheater

Topspreker Joseph Oubelkas opent de dag met een ontroerend verhaal over zijn onterechte verblijf in Marokkaanse gevangenissen. Dat wordt gevolgd door een inspiratiesessie van Meindert Bos over trendvisie en verschillende workshops en kennissessies. Daarbij kunnen de bezoekers kiezen uit de onderwerpen: duurzaamheid; social media; de medewerkers van morgen; slim geld en krachtig zichtbaar.

Het programma duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Het grootste deel van de kaarten is al verkocht. Er zijn nog enkele plaatsen over. Het event is inclusief eten en drinken en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het event is gratis voor alle ondernemers in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe die lid zijn van een ondernemersvereniging.

Andere ondernemers zijn ook welkom. Zij betalen 50 euro. Tevens zijn ambtenaren die in hun werk regelmatig met ondernemers te maken hebben uitgenodigd. Aanmelden voor het event kan via: www.ondernemervanmorgen.nl/tickets/.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.