mooiweer in voormalige synagoge

Mooiweer brengt met zang, gitaren, ukelele, mandoline, mondharmonica, contrabas, banjo, pedal steel en drums een keur aan toegankelijke muzikale stijlen. Van een countrysmartlap tot uptempo popsong voorzien van Beatlesque koortjes of een verstild miniatuurtje in de traditie van de Nederlandse kleinkunst. De band houdt het qua teksten dicht bij huis. De mannen bezingen de regio, hun liefde voor Salland of Koningsdag in Zwolle. Teksten om even bij stil te staan: soms beschouwend, dan weer speels, weemoedig, uitbundig, fronsend, met een knipoog.

Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree is op basis van een vrije gift. Zie verder staging2.mooiweerdeband.nl en/of staging2.stiltebezinningscentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.