Home / archiefcentraal / mooiweer in voormalige synagoge

De band Mooiweer treedt op zondagmiddag 4 november op in het Stilte- en Bezinningscentrum in Raalte (de voormalige synagoge). Deze band opereerde eerder onder de naam Aanplak Harrie. De mannen waren eerder ook al te zien bij Boerderij Strunk.

mooiweer in voormalige synagoge

Mooiweer brengt met zang, gitaren, ukelele, mandoline, mondharmonica, contrabas, banjo, pedal steel en drums een keur aan toegankelijke muzikale stijlen. Van een countrysmartlap tot uptempo popsong voorzien van Beatlesque koortjes of een verstild miniatuurtje in de traditie van de Nederlandse kleinkunst. De band houdt het qua teksten dicht bij huis. De mannen bezingen de regio, hun liefde voor Salland of Koningsdag in Zwolle. Teksten om even bij stil te staan: soms beschouwend, dan weer speels, weemoedig, uitbundig, fronsend, met een knipoog.

Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree is op basis van een vrije gift. Zie verder www.mooiweerdeband.nl en/of www.stiltebezinningscentrum.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Home / Nieuws / Mooiweer in voormalige synagoge

Mooiweer in voormalige synagoge

De band Mooiweer treedt op zondagmiddag 4 november op in het Stilte- en Bezinningscentrum in Raalte (de voormalige synagoge). Deze band opereerde eerder onder de naam Aanplak Harrie. De mannen waren eerder ook al te zien bij Boerderij Strunk.

Mooiweer brengt met zang, gitaren, ukelele, mandoline, mondharmonica, contrabas, banjo, pedal steel en drums een keur aan toegankelijke muzikale stijlen. Van een countrysmartlap tot uptempo popsong voorzien van Beatlesque koortjes of een verstild miniatuurtje in de traditie van de Nederlandse kleinkunst. De band houdt het qua teksten dicht bij huis. De mannen bezingen de regio, hun liefde voor Salland of Koningsdag in Zwolle. Teksten om even bij stil te staan: soms beschouwend, dan weer speels, weemoedig, uitbundig, fronsend, met een knipoog.

Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. De entree is op basis van een vrije gift. Zie verder www.mooiweerdeband.nl en/of www.stiltebezinningscentrum.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.