Michel Rabelink nieuwe prins van de Stöppelkaters

RAALTE – Michel Rabelink is vrijdagavond in De Leeren Lampe gepresenteerd als de nieuwe Prins van de Stöppelkaters. Rabelink, geboren, getogen en woonachtig in Raalte, woont samen met Marissa Schrijver en de twee zijn de trotse ouders van Vigo, Noya en Ziva. Hij is eigenaar van Rabelink Finance Consultancy, een adviesbureau voor bedrijfs – en vastgoedfinancieringen. Jarenlang was Michel de penningmeester van de Stöppelkaters en binnen die club is hij momenteel de projectleider voor de nieuwbouw van de carnavalsvereniging. Verder vervult Rabelink diverse bestuursfuncties bij onder andere Kring Raalter Werkgevers, De Ronde Tafel, Platform Techniek, De Raalter Uitdaging en HV Kwiek. Daarnaast is hij vrijwilliger bij Rohda Raalte. De nieuwbakken Prins is met zijn 37 jaar de jongste prins in de geschiedenis van de Stöppelkaters. Ook is hij de zoon en (nu dus) troonopvolger van Prins Willem (Rabelink) II. Binnen carnavalsvereniging een unicum. Op de foto staat de nieuwe prins bij Ik en mien zuster, de act die die avond de Gouden Stöppelkraker won. De winnaars van de afgelopen edities van de Stöppelkraker van het jaar namen het die avond tegen elkaar op. Foto: Stöppelkaters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.