Home / archiefcentraal / michel rabelink nieuwe prins der stoppelkaters

In een uitverkochte De Leeren Lampe is vrijdagavond om precies 11 minuten over 11 Michel Rabelink gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2018 – 2019.

michel rabelink nieuwe prins der stoppelkaters

Michel Rabelink is geboren, getogen en woonachtig in Raalte. De 37-jarige Rabelink woont samen met Marissa Schrijver (39) en ze zijn de trotse ouders van Vigo (10), Noya (8) en Ziva (4). Michel is ondernemer en eigenaar van Rabelink Finance Consultancy, een adviesbureau voor bedrijfs – en vastgoedfinancieringen.

In de Raalter gemeenschap is de nieuwe Prins der Stöppelkaters zeker geen onbekende. Jarenlang was Michel de penningmeester van de Stöppelkaters en binnen die club is hij momenteel de projectleider voor de nieuwbouw van de carnavalsvereniging. Daarnaast vervult Rabelink diverse bestuursfuncties bij onder andere Kring Raalter Werkgevers, De Ronde Tafel, Platform Techniek, De Raalter Uitdaging en HV Kwiek. En hij heeft ook nog tijd om op sportief gebied zich in te zetten als vrijwilliger in diverse functies bij voetbalvereniging ROHDA Raalte. De combinatie van al deze activiteiten verklaart het motto van Prins Michel de Eerste: Carnaval ‘onderneem’ je samen!

De nieuwbakken Prins der Stöppelkaters is met zijn 37 jaar de jongste prins, bij aantreden, in de geschiedenis van de Stöppelkaters. Ook is hij de zoon en (nu dus) troonopvolger van Prins Willem (Rabelink) II. Binnen de Stöppelkaters is het een unicum dat zowel vader als zoon een jaar de scepter zwaait over Stöppelburcht én het boegbeeld van de carnavalsvereniging is.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.