Meer dan 900 bezoekers voor Sallandse Hobbybeurs

De eerste Sallandse Hobbybeurs in de sporthal van de Belte in Nieuw Heeten trok zondag meer dan 900 bezoekers. Het bezoekersaantal overtrof de stoutste verwachtingen van de organisatoren Marietje Pleizier, Roos Schrijver en Thecla Wijnbergen. Ze werden overstelpt met complimenten.
De dames werden haast verlegen van alle schouderklopjes. De 46 standhouders waren ook enthousiast. Sommigen verkochten goed, anderen waren er vooral ook om naamsbekendheid te krijgen. Iedereen was in elk geval erg tevreden. ‘’Tjongejonge wat wordt er wat afgeknutseld,’’ liet een bezoeker zich spontaan ontvallen, terwijl hij met een verbaasde blik door de hal keek. Enkele kraamhouders meldden zich al weer aan voor een volgende keer. Zoals Erna Slot uit Holten. Ze is creatief op verschillende vlakken. Vogeltaarten maken, mutsen breien, kerst- en bloemstukjes maken. De kans is groot dat er volgend jaar inderdaad weer een hobbybeurs komt. ”Eerst evalueren en bijtanken,” zeggen de drie vrouwen vermoeid, maar met een grote glimlach. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.