Mariënheem in kerstsferen

‘The most wonderful time of the year’ wordt in Mariënheem goed gevierd. Van 1 december tot en met 26 december vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo kunnen geïnteresseerden een workshop ‘kerststukken maken’ volgen en meezingen in een koor.

Het hoogtepunt is de kersttocht op 19 december. De organisatie heeft een prachtige verlichte en versierde wandelroute uitgestippeld door het dorp. Onderweg kunt u een kijkje nemen bij verschillende kraampjes, is er live muziek, een levende kerststal, een toneelopvoering en uiteraard oliebollen met glühwein.

Kijk op staging2.marienheemonline.nl voor meer informatie. De kerstpromo is te vinden op: https://staging2.youtube.com/watch?v=pQ2EpidSWXw&t=12s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.