Lezing over voedsel in bieb Wijhe

WIJHE – In november staat de Bibliotheek in het teken van het thema Voeding: lekker eten, gezond eten, eetcultuur, verhalen over eten en nog veel meer. De themamaand wordt op vrijdag 30 november afgesloten met een lezing in de Bibliotheek in Wijhe over duurzame voedselproductie voor de toekomst. Pip Gilmore van Slow Food IJsselvallei gaat in op een duurzame toekomst voor het voedingspatroon. Slow Food is een internationale beweging die zich inzet voor lokale, kleinschalige en milieuvriendelijke productie van hoogwaardig voedsel. Naast voorzitter van de afdeling IJsselvallei is Gilmore zelf kweker van paddenstoelen. Met het werk van Slow Food en haar eigen kwekerij als voorbeelden laat ze zien en proeven hoe de voedselvoorziening de toekomst in zou kunnen gaan. Aanvang is om 19.30 uur. Zie verder staging2.bibliotheeksalland.nl/nederlandleest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.