Home / archiefcentraal / legends of rock weer naar raalte

De Legends of Rock Tribute Toer strijkt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni voor de tweede keer neer in Raalte. Vorig jaar trok het festival, dat gefaciliteerd wordt door de organisatie van Pedro Pico Pop, ruim drieduizend bezoekers. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

legends of rock weer naar raalte

Vrijdag zijn er optredens van tribute-acts die zich richten op het werk van Foo Fighters en Volbeat en bovendien wordt er nog een internationale act toegevoegd aan het affiche. Zaterdag volgen optredens van tribute-acts die zich richten op Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Guns n’ Roses, Queen en Led Zeppelin.

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland een podium te bieden waarop hun shows optimaal tot hun recht komen. Vrijdagavond richt Monkey Wrench zich op de Foo Fighters en Volbeer op Volbeat. Zoals eerder gemeld wordt er nog een derde act aan het vrijdagprogramma toegevoegd. Zaterdag is het podium voor MetalmaniA (Metallica), High Voltage (AC/DC), Harris (Iron Maiden), Slash n’ Roses (Guns n’ Roses), Miracle (Queen) en Letz Zeppelin (Led Zeppelin). De festivaltent aan Arkelstein 2 in Raalte is vrijdag 21 juni geopend van 19.00 tot 2.00 uur geopend en zaterdag 22 juni van 14.00 uur tot 2.00 uur.
Kaarten voor vrijdag of zaterdag kosten op dit moment (tijdens de early bird-periode) 15 euro; later in de voorverkoop 20 euro en op de dag zelf aan de kassa 25 euro. Combitickets kosten 25 euro in de early bird-periode, daarna 35 euro en vrijdag aan de dagkassa 45 euro.
Voorverkoop via www.legendsofrock-raalte.nl en www.legendsofrocktributetour.com.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Home / Sallandcentraal / Legends of Rock weer naar Raalte

Legends of Rock weer naar Raalte

RAALTE – De Legends of Rock Tribute Toer strijkt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni voor de tweede keer neer in Raalte. Vorig jaar trok het festival, dat gefaciliteerd wordt door de organisatie van Pedro Pico Pop, ruim drieduizend bezoekers. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Vrijdag zijn er optredens van tribute-acts die zich richten op het werk van Foo Fighters en Volbeat en bovendien wordt er nog een internationale act toegevoegd aan het affiche. Zaterdag volgen optredens van tribute-acts die zich richten op Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Guns n’ Roses, Queen en Led Zeppelin.
De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland een podium te bieden waarop hun shows optimaal tot hun recht komen. Vrijdagavond richt Monkey Wrench zich op de Foo Fighters en Volbeer op Volbeat. Zoals eerder gemeld wordt er nog een derde act aan het vrijdagprogramma toegevoegd. Zaterdag is het podium voor MetalmaniA (Metallica), High Voltage (AC/DC), Harris (Iron Maiden), Slash n’ Roses (Guns n’ Roses), Miracle (Queen) en Letz Zeppelin (Led Zeppelin). De festivaltent aan Arkelstein 2 in Raalte is vrijdag 21 juni geopend van 19.00 tot 2.00 uur geopend en zaterdag 22 juni van 14.00 uur tot 2.00 uur.
Kaarten voor vrijdag of zaterdag kosten op dit moment (tijdens de early bird-periode) 15 euro; later in de voorverkoop 20 euro en op de dag zelf aan de kassa 25 euro. Combitickets kosten 25 euro in de early bird-periode, daarna 35 euro en vrijdag aan de dagkassa 45 euro.
Voorverkoop via www.legendsofrock-raalte.nl en www.legendsofrocktributetour.com.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.