Home / archiefcentraal / landstede raalte houdt open huis

Op donderdag 15 november houdt Landstede MBO een open huis in Raalte. Bezoekers vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.

landstede raalte houdt open huis

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. De open dag in Raalte duurt van 16.30 tot 20.30 uur. Voor informatie of een afspraak met een van de studieloopbaanadviseurs is er het gratis infonummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.