Home / Sallandcentraal / Laatste Repair Café van het jaar

Laatste Repair Café van het jaar

OLST – Vrijdagmiddag 30 november van 13.00 tot 15.30 uur is er weer een Repair Café bij Goede Buren aan de H. Droststraat 47 in Olst. Het is de laatste van het jaar. Het Repair Café op de laatste vrijdag in december vervalt. Het Repair Café Olst heeft een half jaar gedraaid en met succes. De maandelijkse bijeenkomsten zijn druk bezocht. In een gezellige en ongedwongen sfeer wordt er gewerkt en gepraat. Er worden geen grote reparaties gedaan. Daarvoor is de vakman het juiste adres, maar de reparateurs kijken wel wat ze voor en samen met de bezoeker kunnen doen. Soms is een schroefje aandraaien of een snoertje vervangen genoeg om een apparaat weer aan de praat te krijgen. Een knoop aanzetten, of een open naad dicht stikken kan eveneens. Ook iedereen die het leuk vindt om iets te repareren of er meer over te weten te komen is welkom bij het Repair Café. Voor de kinderen liggen er pepernoten klaar.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.