Home / archiefcentraal / laat je stem horen in het burgerpanel van salland

Het Weekblad voor Salland en Salland Centraal vinden betrokkenheid van de lezers erg belangrijk. Om deze betrokkenheid te vergroten wordt er in samenwerking met Toponderzoek gestart met een burgerpanel. Via TipSalland kunnen alle bewoners van de gemeente Raalte en Olst-Wijhe hun mening geven over actuele onderwerpen die Salland bezig houden.

laat je stem horen in het burgerpanel van salland

Deelnemers kunnen regelmatig via enquêtes hun mening geven. De uitslagen van die onderzoeken zijn naderhand terug te lezen in de krant en op de website. Omdat Weekblad voor Salland en Salland Centraal ook nieuwsgierig zijn welke onderwerpen de lezers bezighouden, is het ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen.

Deelnemen is simpel, gratis en volledig anoniem. Aanmelden kan hier. Het invullen van enquêtes neemt maar een paar minuten in beslag. Panelleden hebben geen verplichtingen en bepalen dus zelf of ze over een onderwerp hun mening willen geven. Vragen over dit initiatief kunnen gemaild worden naar enquete@toponderzoek.com.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Home / archiefcentraal / laat je stem horen in het burgerpanel van salland

Het Weekblad voor Salland vindt betrokkenheid van de lezers erg belangrijk. Om deze betrokkenheid te vergroten wordt er in samenwerking met Toponderzoek gestart met een burgerpanel. Via TipSalland kunnen alle bewoners van de gemeente Raalte en Olst-Wijhe hun mening geven over actuele onderwerpen die Salland bezig houden.

laat je stem horen in het burgerpanel van salland

Deelnemers kunnen regelmatig via enquêtes hun mening geven. De uitslagen van die onderzoeken zijn naderhand terug te lezen in de krant en op de website. Omdat Weekblad voor Salland ook er nieuwsgierig is welke onderwerpen de lezers bezighouden is het ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen. Deelnemen is simpel, gratis en volledig anoniem. Aanmelden kan via de website ww.tipsalland.nl. Het invullen van enquêtes neemt maar een paar minuten in beslag. Panelleden hebben geen verplichtingen en bepalen dus zelf of ze over een onderwerp hun mening willen geven. Voor vragen over dit initiatief kan gemaild worden naar info@tipsalland.nl

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.