laat je stem horen in het burgerpanel van salland

Deelnemers kunnen regelmatig via enquêtes hun mening geven. De uitslagen van die onderzoeken zijn naderhand terug te lezen in de krant en op de website. Omdat Weekblad voor Salland en Salland Centraal ook nieuwsgierig zijn welke onderwerpen de lezers bezighouden, is het ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen.

Deelnemen is simpel, gratis en volledig anoniem. Aanmelden kan hier. Het invullen van enquêtes neemt maar een paar minuten in beslag. Panelleden hebben geen verplichtingen en bepalen dus zelf of ze over een onderwerp hun mening willen geven. Vragen over dit initiatief kunnen gemaild worden naar enquete@toponderzoek.com.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.