Kroegentocht langs zes cafés in Salland

REGIO – Maar liefst zes horecagelegenheden in Salland haken op zaterdag 24 november aan bij de jaarlijkse Sallandse Kroegentocht. Het gaat om Café de Baron in Heino, Café de Barbier in Hellendoorn, Café ’t Hoekje in Lemelerveld, Café de Gouverneur in Raalte, Café de Schoenmaker in Luttenberg en Café de Droadnagel in Haarle. De deelnemers aan de tocht kunnen zich voor 15 euro de hele avond met pendelende taxi’s van kroeg naar kroeg laten brengen. Of ze het nou bij twee cafés houden of bij alle zes langsgaan. Elke kroeg presenteert die avond een eigen activiteit of een feestelijk thema: De Baron een Surprise Night met cocktails en shots; De Barbier een avondje rock ’n roll met de band Elesteon; ’t Hoekje een avondje hardstyle carnaval; de Gouverneur een neon-party; de Schoenmaker de ’50 shades of Schoenmaker’ en de Droadnagel de ‘crazy bar’. Aanvang is om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.