Korting op de winterschilder bij Lenferink

(Advertorial)

Wat doet een schilder in de winter? Gewoon doorschilderen! Tenminste wel bij Lenferink. Klanten geven met een gerust hart hun huissleutel af aan de schilders. En regelmatig benutten mensen hun wintersportvakantie om het huis van binnen en buiten een goede onderhoudsbeurt te laten geven. Om het nog aantrekkelijker te maken de winterschilder in huis te halen, geven ze nu een speciale korting van 10 procent op binnenschilderwerk. Bovendien maken klanten kans op een tegoedbon van 500 euro!

Er zijn veel goede redenen om in de winter de schilder te laten komen. Is er onderhoud nodig? Wil je het huis weer gezellig maken voor de feestdagen, of juist energiek het voorjaar in met een huis dat helemaal bijdetijds is? De schilders van Lenferink ontlasten je graag in het schilder- en behangwerk. Als je het prettig vindt, bieden ze ook kleur- en stijladvies om die sfeer te realiseren die jij voor ogen hebt. Ook schilderwerk aan monumentale woningen kun je rustig toevertrouwen aan Lenferink. Ze hebben namelijk uitgebreide expertise in het onderhoud van historische panden.
Ongeacht of het een zachte of strenge winter wordt, kan de schilder ook buiten aan de slag. “’De tijd waarin we alleen het voorjaar en de zomer gebruikten om het huis te schilderen, ligt allang achter ons”, zeggen Gerald Krisman en Patrick Hansman, projectleiders bij Lenferink. Ook voor glaswerk en isolerende maatregelen kan men deze winter terecht bij het familiebedrijf.

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V., Ambachtsweg 4 in Lemelerveld, tel. 0572 – 37 17 77, e-mail: mailons@lenferink.com. Zie verder staging2.lenferink.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.