Home / archiefcentraal / koerkampwandeltocht

Wandelen door natuurgebieden, langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland. Dat kan tijdens de Koerkampwandeltocht. De tocht wordt op zaterdag 24 november voor het tweede jaar gezamenlijk georganiseerd door DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) en de Stichting Bathmen Promotie.

koerkampwandeltocht

Wandelaars kunnen starten bij Café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. De tocht gaat door het prachtige natuurgebied van de Stichting IJssellandschap, de Oostermaat en over het landgoed ‘t Hemeltje. Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Wandelaars die 25 kilometer gaan wandelen kunnen starten tussen 9 en 11 uur. Voor de 5, 10 of 15 kilometer is de start tussen 9 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 16.00 uur (tijd wanneer er gefinisht moet zijn). Meer informatie is te vinden op www.bathmen.nl en op www.wandel.nl.

Lees ook

Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

RAALTE – Onder grote belangstelling heeft burgemeester Martijn Dadema afgelopen woensdag de fotobiënnale ‘Vrijheid is’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.