Koerkampwandeltocht over het Sallandse platteland

Wandelen door natuurgebieden, langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland. Dat kan tijdens de Koerkampwandeltocht. De tocht wordt op zaterdag 24 november voor het tweede jaar gezamenlijk georganiseerd door DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) en de Stichting Bathmen Promotie.

Wandelaars kunnen starten bij Café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. De tocht gaat door het prachtige natuurgebied van de Stichting IJssellandschap, de Oostermaat en over het landgoed ‘t Hemeltje. Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Wandelaars die 25 kilometer gaan wandelen kunnen starten tussen 9 en 11 uur. Voor de 5, 10 of 15 kilometer is de start tussen 9 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 16.00 uur (tijd wanneer er gefinisht moet zijn). Meer informatie is te vinden op staging2.bathmen.nl en op staging2.wandel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.