Home / Sallandcentraal / Klaverjastoernooi in BIJRipperda

Klaverjastoernooi in BIJRipperda

WIJHE – Klaverjasclub Wijhe houdt op zaterdag 24 november weer het open kampioenschap klaverjassen. Dat vindt plaats in BIJRipperda in Den Nul. De deelnemers strijden gedurende zes rondes van zestien spellen om vleesprijzen. Het toernooi duurt van 11.30 tot 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Opgave (voor 23 november) bij S. IJmker, tel. 0570-522678.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Home / archiefcentraal / klaverjastoernooi in bijripperda

Klaverjasclub Wijhe houdt op zaterdag 24 november weer het open kampioenschap klaverjassen. Dat vindt plaats in BIJRipperda in Den Nul. De deelnemers strijden gedurende zes rondes van zestien spellen om vleesprijzen. Het toernooi duurt van 11.30 tot 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Opgave (voor 23 november) bij S. IJmker via 0570-522678.

klaverjastoernooi in bijripperda

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.