Home / archiefcentraal / keurmerk veilig ondernemen voor winkelgebied en bedrijventerreinen in raalte

Burgemeester Martijn Dadema overhandigde op vrijdag 2 november opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) aan de vertegenwoordigers van het winkelgebied en de bedrijventerreinen in Raalte. Het KVO is ontwikkeld om een veiligere winkel- of bedrijfsomgeving te waarborgen. De gemeente, politie, brandweer en vertegenwoordigers van de ondernemers werken hierin samen om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

keurmerk veilig ondernemen voor winkelgebied en bedrijventerreinen in raalte

Uit het hercertificeringstraject is gebleken dat Raalte voldoet aan de eisen van het KVO. De inspanning van alle partijen in Raalte heeft geleid tot een groter gevoel van veiligheid en minder schade. “Het nieuwe certificaat is hiervoor een mooie beloning, maar betekent niet dat we er zijn. We blijven de komende jaren dan ook werken aan een nog veiliger en schoner winkel- en bedrijventerrein. Dit doen we als gemeente samen met de ondernemers, politie en brandweer. Veiligheid is namelijk iets waar we allemaal bij gebaat zijn”, aldus Dadema.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.