keurmerk veilig ondernemen voor winkelgebied en bedrijventerreinen in raalte

Uit het hercertificeringstraject is gebleken dat Raalte voldoet aan de eisen van het KVO. De inspanning van alle partijen in Raalte heeft geleid tot een groter gevoel van veiligheid en minder schade. “Het nieuwe certificaat is hiervoor een mooie beloning, maar betekent niet dat we er zijn. We blijven de komende jaren dan ook werken aan een nog veiliger en schoner winkel- en bedrijventerrein. Dit doen we als gemeente samen met de ondernemers, politie en brandweer. Veiligheid is namelijk iets waar we allemaal bij gebaat zijn”, aldus Dadema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.