Home / Sallandcentraal / Kerstworkshop in Dorpshuus

Kerstworkshop in Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino presenteert op dinsdag 11 december een workshop kerststukjes maken. De deelnemers gaan aan de slag met een glazen vaas op voet. Een voorbeeld bloemstuk komt op de balie van het Dorpshuus te staan, zodat men kan zien wat er die avond gemaakt wordt. De workshop duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen 27, 50 euro, inclusief materialen, een keer koffie/thee, wat lekkers en een glas glühwein. Opgeven voor 4 december via workshops@dorpshuusheino.nl.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

One comment

  1. Freek Wespensteek

    Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.