Home / archiefcentraal / kerstworkshop groei and bloei

Groei & Bloei Afdeling Salland verzorgt op 12 december een drietal kerstworkshops in het Dorpshuus in Heino. De deelnemers maken onder begeleiding een kerststuk. Voor alle materialen wordt gezorgd en er is koffie met wat lekkers en tot besluit een drankje. De deelnamekosten bedragen 33 euro (leden 25 euro).

kerstworkshop groei and bloei

De eerste workshop duurt van 9.30-11.30 uur; de tweede van 13.30 en 15.30 uur en de derde van 19.30-21.30 uur. Graag opgave (voor 15 november) via het formulier op de site: www.salland.groei.nl onder vermelding van Kerstworkshop. Tijdig opgeven is belangrijk in verband met de inkoop van benodigdheden. Mocht het via de site niet lukken, dan kan men ook contact opnemen met Wim Grootenhuis, tel. 0572 381283 of mailen naar: wimcasagrande@gmail.com.

 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.