Kerstdisco voor jeugd Olst, Den Nul en Boskamp

BOSKAMP – De basisschooljeugd uit Olst, Den Nul en Boskamp krijgt op vrijdag 21 december weer een Kerstdisco aangeboden. Die vindt plaats in Eetcafé Boskamp. De organisatie is in handen initiatiefneemster Diana Groot Koerkamp en een stel moeders. Het is de bedoeling dat de kinderen zo gezamenlijk de Kerstvakantie inluiden. De disco voor groep 1 tot en met 4 duurt van 16.00 tot 17.30 uur en voor groep 5 tot en met 8 van 19.00 tot 21.00 uur. De entree bedraagt beide keren 3 euro, inclusief een consumptie. Voor het eerst is er ’s avonds ook een disco voor de jeugd van de eerste en tweede klas van het middelbaar onderwijs. Die duurt van 21.30 tot 23.30 uur. De entree bedraagt 3 euro; consumpties kosten 1.50 euro. Kaarten zijn in de vvk verkrijgbaar bij Diana aan de Vennemanshoek 3 op de Boskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.