kernenbezoek middel in het teken van prettig wonen en leven

Aansluitend start het gezamenlijke deel met het college van burgemeester en wethouders. Inwoners, PB Middel en het college gaan met elkaar in gesprek over prettig wonen en leven in Middel, nu en straks. Daarnaast geeft de Overijsselse Vereniging voor Kleine Kernen (OVKK) een presentatie over leefbaarheid.

Natuurlijk is er gelegenheid vragen te stellen aan het college over andere onderwerpen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.