Home / archiefcentraal / kernenbezoek middel in het teken van prettig wonen en leven

Het college van burgemeester en wethouders brengt dinsdag 27 november een kernenbezoek aan Middel. Het kernenbezoek vindt plaats in buurthuis ‘t Middelpunt en begint om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Middel.

kernenbezoek middel in het teken van prettig wonen en leven

Aansluitend start het gezamenlijke deel met het college van burgemeester en wethouders. Inwoners, PB Middel en het college gaan met elkaar in gesprek over prettig wonen en leven in Middel, nu en straks. Daarnaast geeft de Overijsselse Vereniging voor Kleine Kernen (OVKK) een presentatie over leefbaarheid.

Natuurlijk is er gelegenheid vragen te stellen aan het college over andere onderwerpen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.