Kernenbezoek Eikelhof op de Boskamp

WIJHE – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe brengt dinsdag 20 november een kernenbezoek aan de Eikelhof. Dit vindt plaats bij Café Ruimzicht. Tijdens deze avond wil PB Eikelhof met de inwoners praten over de zoektocht naar een ontmoetingsplek op de Eikelhof nu de enige horecagelegenheid op de Eikelhof definitief is gesloten. Daarnaast geeft wethouder Marcel Blind informatie over de stand van zaken met betrekking tot de ondergrondse afvalcontainers en de ontwikkelingen rondom de inzameling van oud papier. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Iedereen is van harte welkom. Aanvang is om 20.00 uur. Café Ruimzicht is te vinden aan de Eikelhofweg 9 op de Boskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.