Home / archiefcentraal / jubileumreceptie en nieuwe prinsen bij cv de diekschoevers

CV de Diekschoevers uit Wijhe staat zaterdag 17 november stil bij het 44-jarig jubileum. Ieder lid of oud-lid is welkom tijdens de receptie van 16.00 tot 18.00 uur in residentie The Longhorn in Wijhe. Tijdens deze receptie wordt op carnavaleske wijze teruggeblikt op 44 jaar carnaval met CV de Diekschoevers.

jubileumreceptie en nieuwe prinsen bij cv de diekschoevers

De jeugdprinsverkiezing vindt zaterdagavond plaats vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur in residentie The Longhorn. Jeugdprins Donell de eerste zal aftreden en de nieuwe jeugdprins zal bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke avond met DJ waarin jeugd en volwassenen welkom zijn.

Vanaf 21.00 uur vindt de prinsverkiezing plaats in residentie The Longhorn in het thema MAF(fia) met party DJ Alvino. Jubileumprins Gerben de eerste zal aftreden en om elf over elf wordt de nieuwe prins der Diekschoevers bekendgemaakt. De toegang is gratis.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.