jongeren ontmoetingscafe in t spoc

Onder begeleiding van een jongerenwerker nodigen we deze jongeren van harte uit om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Daarnaast hebben we dartborden, tafelvoetbal, diverse spellen, en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje.

De data van het jongeren ontmoetingscafé zijn; 24 november en 22 december. Van 19.30 tot 22.00 is een ieder welkom. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar onze jongerenwerker Barbara ter Beke 06- 32452433.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.