Home / Belangrijk / Jeans en Niet Schieten met triootje in HOFtheater

Jeans en Niet Schieten met triootje in HOFtheater

RAALTE – Het muzikale gezelschap Jeans verzorgt op zaterdag 17 november een voorstelling in het HOFtheater. Op woensdag 21 november is cabaretduo Niet Schieten te gast in het Raalter theater. De twee krijgen bij deze voorstelling versterking van Esmee van Kampen.

Jeans is de afgelopen seizoenen op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met ‘Blame it on the boogie’ zet Jeans die lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest. Met een nieuwe cast en een live-band wordt het publiek meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits uit ruim zestig jaar (pop)muziek. Kaarten kosten 24,50 euro per stuk. Aanvang is om 20.15 uur.
Arend en Maarten, de twee mannen van Niet Schieten, plukken in hun nieuwe voorstelling ‘Tijd voor een trio’ een fris groen blaadje: Esmee van Kampen. Maar dit blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen geconfronteerd met hun midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Aanvang is om 20.15 uur. Tickets kosten 20 euro per stuk.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl. Jeans. Foto: Vanessa Wessels

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.