Home / archiefcentraal / jazz in sporthal de hooiberg

Iedere donderdag (behalve in de schoolvakanties) is er Jazz in de spiegelzaal van Sporthal de Hooiberg in Olst. Van 19.00 tot 20.00 uur de 16+ en van 20.00 tot 21.00 uur de 30+. En 30+ betekent niet dat ze allemaal 32 zijn, ook wie 50 of 65 is kan nog mee doen.

jazz in sporthal de hooiberg

Jazz is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek.

De deelnemers dansen verschillende stijlen. Van salsa, tot modern, tot hiphop. De muziek is vaak afwisselend en actueel. Deelnemers mogen zelfs suggesties doen. Wie een keer een proefles wil meedoen is welkom om eens langs te komen. 

Kijk voor meer informatie op www.osv95.info.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.