Home / archiefcentraal / infomiddagen ouderenbonden over zorgpakket

De Gezamenlijke Ouderenbonden Olst-Wijhe presenteren twee informatiebijeenkomsten over het nieuwe zorgpakket van Salland Verzekeringen en ANBO-Sucsez. De eerste is gepland op donderdag 22 november in het Holstohus in Olst; de tweede op woensdag 28 november in Zaal Logtenberg op de Boerhaar.

infomiddagen ouderenbonden over zorgpakket

Na de algemene informatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen, die persoonlijk worden beantwoord. Iedereen is welkom, dus ook mensen die geen lid zijn van een ouderenbond. Aanvang is beide keren om 14.00 uur. De toegang is gratis (inclusief een kop koffie/thee).

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.