Home / archiefcentraal / infoavonden van carmel college salland

Het Carmel College Salland is weer gestart met de voorlichtingsavonden voor de ouders van leerlingen uit groep 8. De eerste avond is op 6 november in Haarle; op donderdag 8 november in basisschool St. Bernadette in Heeten; op dinsdag 13 november in Zaal Reimink in Lemelerveld; op donderdag 15 november in het Carmel College Salland aan de Hofstedelaan 4 in Raalte; op dinsdag 20 november bij Ons Plein in Heino en op donderdag 22 november in Zaal Logtenberg op de Boerhaar.

infoavonden van carmel college salland

De programma’s duren telkens van 19.30 tot 21.00 uur; alleen de infoavond in Heeten begint al om 19.00 uur. Tijdens deze informatieavonden geeft de school uitgebreide informatie over de verschillende onderwijsprogramma’s, leerwegen en de begeleiding van leerlingen. Verder is er aandacht voor de verschillende keuzeprogramma’s. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen. De ouders/verzorgers ontvangen een uitnodiging via de basisschool. Andere geïnteresseerde ouders kunnen contact opnemen met de school om aan te sluiten bij de informatieavond in Raalte.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.