Home / archiefcentraal / infoavonden over woningbouw in wijhe en wesepe

De gemeente Olst-Wijhe presenteert op dinsdag 6 en woensdag 7 november twee informatieavonden over de kavels die beschikbaar komen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe en in Wesepe. De infoavond op 6 november handelt over de plannen voor Wijhe en vindt plaats in het gemeentehuis (18.30-20.00 uur); die op 7 november over de plannen voor Wesepe. Die avond wordt gehouden in het Wapen van Wesepe (18.30-20.00 uur; voorafgaand aan de jaarvergadering van PB).

infoavonden over woningbouw in wijhe en wesepe

Het gaat zowel om kavels voor vrijstaande als voor twee-onder-een-kapwoningen. De kopers bepalen binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan zelf hoe hun nieuwe huis eruit gaat zien en door wie ze het laten bouwen. Tijdens de infoavonden krijgen belangstellenden informatie over de bouwmogelijkheden en de inrichting van de openbare ruimte. Op 6 november is projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis aanwezig.

Meer weten? Lees de plannen en de brochures op www.woneninolst-wijhe.nl

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.