Home / archiefcentraal / in the attic met maar liefst zeven bands

Op zaterdag 24 november vindt een nieuwe editie van In the Attic plaats in Café Marktzicht in Heino. Het concept blijft als vanouds: enkele bands uit de regio, ditmaal zelfs een recordaantal van zeven, treden op.

in the attic met maar liefst zeven bands

Het gehele programma is nog niet bekend, maar de organisatie heeft de volgende bands al bevestigd: Noint? (rock; eerder al te zien op Eurosonic), Garrison (rock met invloeden vanuit de hardrock en rauwe blues), 7 Sharp (pop/rock/soul/blues-covers, rokerige klassiekers en af en toe een ballad) en Koffer (studenten van de Zwolse Muziekschool met pop, funk en r&b). “We bieden deze keer weer een zeer gevarieerde avond livemuziek”, vertelt medeorganisator Danny Land. “Door de vele aanmeldingen blijkt maar weer dat bij veel (her)startende bands de animo om op een kant en klaar podium te spelen groot is. Ondanks ons minimale budget lukt het ons om ons staande te houden zonder grote sponsoren.”In verband met het grote aantal optredende bands begint het programma al om 19.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.