huurdersvereniging salland vaart nieuwe koers

Daarmee wil de vereniging laten zien dat communicatie een hoofdrol speelt in haar beleid. Voorzitter Hans Baelemans vertelt: “Doordat we nu regelmatig aan tafel zitten met de gemeenten en de woningcorporatie kunnen we woonzaken van huurders concreet bespreken. Andersom weten we daardoor vroegtijdig welke plannen er op bestuurlijk niveau gemaakt worden voor onze regio. We hebben als vereniging een ommekeer gemaakt. Een goed gesprek levert vaak veel op. En waar HVS voorheen wachtte op een goed gesprek, schuiven we nu vaker op eigen initiatief aan bij organisaties.”

“Ons nieuwe logo laat zien dat er een frisse wind waait door de HVS. Onze werkwijze is veranderd. We vragen huurders hun vragen, ideeën, problemen en wensen met ons te delen. Daar gaan we pro-actief mee op pad naar bijvoorbeeld de woningcorporatie of particuliere verhuurders. Hierdoor kunnen we heel gericht aan oplossingen werken. Ook willen we met het logo laten zien dat we de huurders meer dan ooit verenigen met elkaar,” legt Hans Baelemans uit. Het bleef niet bij enkel een logo, er is ook een folder gemaakt. “Hierin staat heel duidelijk waar we sterk in zijn en waar we voor staan. We willen zichtbaar zijn en de nieuwe folder is daar een uiting van”, vertelt hij trots.

Hij staat er niet alleen voor; Baelemans nam in juni het stokje over van de vorige voorzitter. Inmiddels is de club voorzien van twee nieuwe aspirant bestuursleden, die tijdens de komende ledenvergadering van 28 november door het bestuur zullen worden voorgedragen. Het bestuur is dan 5-koppig en daarmee compleet. De nieuwe huisstijl, met een ronde en een hoekige vorm, past hen goed: “De kern is rond en staat centraal voor onze huurders. Het geeft toegankelijkheid weer. De hoekige vorm staat voor onze zakelijke houding. En daar zit soms een scherpe punt aan want dat is nodig om zaken voor elkaar te krijgen.”

Meer informatie op staging2.huurdersverenigingsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.