het bakhuus start actie voor aed

Lisanne Wielinga, bewoonster aan het bakhuus, vind dit een mooie actie en startte daarom het initiatief in haar wijk ”Ik weet als zorgverlener hoe belangrijk een AED kan zijn als iemand een hartstilstand krijgt. Het overlevingspercentage zal door het gebruik van een AED met 70% vergroot worden, ten opzichte van alleen een reanimatie tijdig starten. Een AED die binnen 6 minuten ter plaatsen kan zijn, is daarom van groot belang. Je zal hem zelf maar nodig hebben, of iemand uit je omgeving. Uiteraard hopen we dat we hem nooit nodig zijn, maar stel je voor…?”

Momenteel zijn er al twee van de vier weken verstreken en is de helft van het bedrag opgehaald. ”We zetten ons beste beentje voor en doen nog twee weken heel hard ons best. Mocht het niet lukken, waar ik nog niet aan wil denken, dan krijgt ieder zijn gedoneerde bedrag teruggestort.”

Doneren kan via de volgende site: https://staging2.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-bakhuus-8131-wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.