Home / Belangrijk / Hendrik Jan Bökkers zet zich in voor de Voedselbank

Hendrik Jan Bökkers zet zich in voor de Voedselbank

“Eén op de negen kinderen in Overijssel gaat zonder ontbijt naar school, omdat daar domweg geen geld voor is”, zegt Hendrik Jan Bökkers in een video op zijn Facebookpagina. Om daar wat aan te doen is de zanger van de Heinose rockband Bökkers lid geworden van de ‘Vrienden van de Voedselbank’.

Hendrik Jan verwijst ook naar de actie van RTV Oost. De regionale omroep vraagt ook aandacht voor de werkzaamheden van de Voedselbank in Overijssel. Kijk op www.rtvoost.nl/voedselbank om meer te weten te komen over de actie.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.