Heino’s Mannenkoor start met projectkoor

HEINO – Het Heino’s Mannenkoor start op 9 januari met het projectkoor ‘Uit de Kunst’. Het nieuwe koor richt zich op nummers die iets te maken hebben met kunst: uit films, musicals, opera’s, dansvoorstellingen enz. Het is de bedoeling om hiermee in het voorjaar diverse keren op te treden in Heino en misschien ook nog in andere plaatsen. Het meedoen in het projectkoor is een ideale manier om eens te kijken of het zingen in een koor bevalt. Deelname is helemaal gratis en de zangers hoeven niet meteen lid te worden. Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan in het najaar meedoen met een gezamenlijk optreden van het Heino’s Mannenkoor en het Don Kozakkenkoor. De repetities van het nieuwe koor zijn telkens op woensdagavond in ’t Kerkhuus (19.30-21.30 uur). Voor meer informatie en/of aanmelding kan men contact opnemen met Jan Nijkamp, tel. 0572-392418; Jan Naber, tel. 0572-393784; Frank Bom, tel. 0572-391960 of Jan Riepma, tel. 0572-391381. Meer informatie op: staging2.heinosmannenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.