Home / archiefcentraal / grote belangstelling voor open muziekestafette heino 2019

De Open Muziekestafette Heino kan volgend jaar rekenen op veel belangstelling. Twee weken geleden opende de inschrijving en inmiddels zijn er al 55 aanmeldingen. De negende editie van de Muziekestafette vindt plaats op 4 en 5 oktober 2019.

grote belangstelling voor open muziekestafette heino 2019

Vanuit Salland tot ver daarbuiten komen aanmeldingen binnen. Het eerste overleg tussen de bestuurders heeft inmiddels plaatsgevonden en de komende tijd gaan zij zich weer richten tot de sponsoren. Het geheel zal volgend jaar opnieuw plaatsvinden in de Nicolaaskerk in Heino.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.