Home / Nieuws / GroenLinks Overijssel heeft kandidatenlijst rond

GroenLinks Overijssel heeft kandidatenlijst rond

GroenLinks heeft de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld. Manouska Molema (36 uit Oldenzaal zal de kar trekken. Ze is voormalig wethouder van de gemeente Oldenzaal en momenteel nog raadslid aldaar. Claudi Groot Koerkamp (46) uit Wijhe staat als nummer drie op de lijst.

“Claudi is relatief kort lid van GroenLinks en maakt indruk met haar wil en kwaliteit om zich in te zetten voor een betere provincie”, aldus Martin Hoek, fractiemedewerker van GroenLinks Overijssel. “Ze heeft veel ervaring met samenwerking in teams en ze heeft een groot netwerk. Ze is sterk in de verbinding leggen tussen overheid, onderwijs en ondernemers.”

Lucas Brinkhuis (19) uit Schalkhaar is één van de jonge kandidaten. “Hij is de drijvende kracht achter DWARS Overijssel, de jongerenorganisatie van GroenLinks. Zijn jeugdige enthousiasme gaat gepaard met een uitgebreide kennis.”

Meer informatie over de provinciale afdeling van GroenLinks is te vinden op de website.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.