Graads en Annie Luchtenberg 60 jaar getrouwd

HEINO – Graads en Annie Luchtenberg-Haarman uit Lierderholthuis, sinds kort woonachtig in Heino, vierden op maandag 19 november hun 60-jarig huwelijk. Vanaf hun huwelijk tot vorig jaar, runden de twee samen een boerderij in Lierderholthuis. Daarna verhuisden ze naar Heino. Graads, geboren in Lierderholthuis, zingt al jaren in een koor en mag ook graag een kaartje leggen. Annie, geboren in Schalkhaar, mag graag handwerken, boekbinden, tuinieren en knutselen. Samen maken ze regelmatig een fietstochtje en dansen graag. De twee vierden hun huwelijk met hun vijf kinderen en tien kleinkinderen. Burgemeester Martijn Dadema bracht de woensdag ervoor een bezoek aan het echtpaar. Die dag zestig jaar geleden trouwden Graads en Annie voor de wet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.