goedgemutste breicampagne in luttenberg

Er worden kleine wollen mutsjes gebreid voor op de innocent smoothies. De smoothies worden in de winkel weer verkocht en daarvan gaat 20 cent naar Het Nationaal Ouderenfonds. Eén miljoen ouderen in Nederland zijn af en toe eenzaam, en tweehonderdduizend ouderen zijn zelfs extreem eenzaam. Het Nationaal Ouderenfonds helpt deze mensen op allerlei manieren en brengt ze met elkaar in contact. Met activiteiten, gezamenlijk diners en uitjes.

De middag begint om 14.00 uur in de huiskamer van Gemeenschapscentrum Elckerlyc, waar de dagbesteding van Zorggroep Raalte elke dag leuke activiteiten organiseert voor ouderen. Voor materiaal wordt gezorgd. Het eerste kopje koffie/thee met wat lekkers is van het huis. Iedereen is welkom om te breien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.