Home / archiefcentraal / girls only in t spoc

Wijz jongerenwerk houdt iedere tweede vrijdag van de maand een gezellige avond in ’t Spoc in Wijhe speciaal voor meiden van 11 tot en met 14 jaar. Op 9 november staat er een beautyavond op het programma en 14 december staat helemaal in het teken van chocolade.

girls only in t spoc

Girls Only duurt telkens van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avonden worden begeleid door de jongerenwerkers. Aanmelden kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef in de mail even kort aan wie er komt en vermeld de contactgegevens en eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie kan men bellen naar Barbara ter Beke: 06-32452433.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.